Stichting Onconet

Als u (zware) behandelingen tegen kanker moet ondergaan, of ondergaan heeft, denkt  u vermoedelijk niet als eerste aan het  op peil houden van uw conditie. Toch is het zinvol om daar bij stil te staan. Uit onderzoek blijkt namelijk dat het veel voordelen heeft om tijdens de behandeling tegen kanker een speciaal daarvoor ontwikkeld trainingsprogramma te volgen. Veel mensen vinden het fijn om zelf aan de slag te kunnen met het herstel en de mogelijkheid te hebben lotgenoten te ontmoeten. 


Als lid van het zorgverlenersteam van het Cancer Care Centrum en als Onconet geregistreerde therapeut voldoe ik aan de voorwaarden om jou, als oncologie patiënt, te ondersteunen in, welke fase van de ziekte dan ook. Ik volg jaarlijks specifieke bijscholingen en congressen waardoor mijn kennis altijd op peil is. 


Nieuwsgierig naar Stichting Onconet, mede geregistreerde therapeuten en hun missie? Lees hier meer. 


“Onconet streeft ernaar dat patiënten in heel Nederland een deskundige fysiotherapeut in de eigen woonomgeving kunnen vinden voor begeleiding bij behoud of verbetering van fitheid rondom de medische behandeling voor kanker.”