Fysiotherapie


Het samenspel tussen spieren, botten en gewrichten is fantastisch en we merken pas wanneer het lichaam niet meewerkt als de samenwerking verstoord is. We komen hierachter als simpele dagelijkse activiteiten en vanzelfsprekende bewegingen niet meer mogelijk zijn. 


Mijn werkwijze 

Als therapeut werk ik hulpvraag gericht. Ik luister naar de reden van jouw komst, jouw beperkingen en jouw wensen tot verbetering/optimalisatie.


Na een gedegen intake waarbij ik jouw klachten zo optimaal mogelijk in kaart breng, volgt er lichamelijk onderzoek van waaruit een passend behandelplan met jou besproken wordt.
Met mijn behandeling, tips en gespecificeerde oefeningen zorg ik ervoor dat jij weer beter kunt bewegen.

Samen met jou, de patiënt, werk ik aan het versterken van het bewegingsapparaat maar ook aan het vergroten van jouw kennis over je eigen lijf. Als specialist in het bewegingsapparaat ondersteun ik jou bij het verbeteren van jouw lichaam. Denk hierbij aan het versterken dan wel versoepelen van jouw bewegingsapparaat, inzicht vergroten in belasting-belastbaarheid, het herkennen van lichaamssignalen op zowel fysiek als mentaal vlak, met als doel om jouw dagelijkse activiteiten zo optimaal mogelijk te houden binnen jouw mogelijkheden.Na een gedegen intake waarbij ik jouw klachten zo optimaal mogelijk in kaart breng, volgt er lichamelijk onderzoek van waaruit een passend behandelplan met jou besproken wordt.
Met mijn behandeling, tips en gespecificeerde oefeningen zorg ik ervoor dat jij weer beter kunt bewegen.
Je mag van mij verwachten dat ik door middel van beroepsgerichte scholing mijn kennis zo up to date mogelijk houdt zodat ik op de hoogte ben van de laatste en beste behandelmethoden.