Natuurlijke ondersteuning

Om verschillende redenen kan je lichamelijk uit balans zijn,  dit staat los van je mentale stabiliteit. Wanneer je opzoek bent naar het optimaliseren van je lichamelijke balans, vraagt dit om een veelzijdige aanpak. Naast coaching, yoga en massage kan ik je ondersteunen bij de juiste adviezen op het gebied van leefstijl- en voedingsadvies, indien nodig ondersteund of aangevuld met supplementen. 


Een brede aanpak waarbij we focussen op meerdere facetten zorg voor een complete aanpak met resultaat op korte en lange termijn. In mijn praktijk werk ik zo veel mogelijk met de natuurlijke voedingssupplementen van Beyuna.


Net als gezonde voeding ondersteunen de Beyuna voedingssupplementen jouw gezonde, persoonlijke levensstijl van binnenuit. De natuurlijke vitamines en mineralen van Beyuna worden gemaakt op basis van het Clean Label principe, zonder overbodige ingrediënten of synthetische stoffen die het lichaam niet nodig heeft. Doordat de producten gemaakt zijn op het Clean Label principe, kunnen ze ook in de top- en breedte sport ondersteunen bij jouw voeding. 

Heb je vragen over de producten of over hoe de producten van Beyuna jou zouden kunnen ondersteunen, neem dan gerust contact met mij op.