Wie ben ik? 

Mijn naam is Maaike Brugmans, opgeleid als (sport-)fysiotherapeut (Msc.) met aandachtsgebied oncologie, remissiecoach en yogadocent. Een professional in hart en nieren met jou als patiënt/cliënt centraal. En daarbij inmiddels alweer één jaar de trotse eigenaar en founder van Move met Maaike.


Sinds mijn afstuderen als fysiotherapeut in 2006 heb ik niet stil gezeten. Ik ben mij direct gaan specialiseren als sportfysiotherapeut. Na jaren in de (top-)sport te hebben gewerkt, ontstond mijn interesse in de oncologische zorg. Als fysiotherapeut had ik al snel de overeenkomst gevonden in het begeleiden van een (top-)sporter en oncologische patiënt.  Mijn interesse in de oncologische zorg bleef groeien vandaar ook mijn continue bijscholingen op het gebied van beide interesses.


Omdat ik op een holistische wijze naar het lichaam kijk, met een combinatie van kennis, wetenschap, jarenlange praktijkervaring en spiritualiteit wil ik binnen mijn bedrijf al mijn kennis en kunde samen brengen met jouw hulpvraag centraal.


Mail